“Ilta Burgundissa” 12.6.2018

“Ilta Burgundissa” 12.6.2018

Ruoan ja viinin yhteensovittamisen edelläkävijänä Suomessa on jo vuosia ollut klassikkoravintolamme Savoy. Helsinkipäivän kunniaksi Suomen huippusommeliereihin kuuluva Aleksi Mehtonen Savoy´stä vierailee Salutorgetissa. Yhdessä sommelierimme Deniz Löktasin kanssa he etsivät makupareja keittiöpäällikkömme Toni Leskisen suunnittelemaan brasserietyyliseen A la Carte -listaamme.

Burgundin illan viinit ovat upeita klassikoita, mukana on myös yllätyksiä, kuten Cru Beaujolais, Coteaux Champenois ja myös Magnum pullot. Varaa pöytäsi varauskoodilla “Burgundy” tai poikkea sisään.

Teemme osallistumisen helpoksi; voit valita mieleisesi ateriakokonaisuuden kesämenultamme ja me hoidamme loput! Valintasi mukaan Aleksi ja Deniz valitsevat ateriaasi soveltuvat Burgundin helmet joko laseittain tai pullottain. Ei pitkiä menuja, ei kommervenkkejä – vain ihana Helsinkipäivän ilta, Aleksi, Deniz ja upeat viinit!

Denizin sanoin: “I worked a couple of shifts in Savoy and I saw that Savoy definitely has one of the best cellars probably in the whole Scandinavia at the moment, and now the man behind that cellar, my dear friend Aleksi, is coming over for a guestplay night in Salutorget for pairing some of my favourite wines, The Burgundies, with our food. This is an honour for me and together we are looking forward to bring an extra touch into your excellent dinner moment.”

Pöytävaraukset;
http://www.salutorget.fi/fi/yhteystiedot/poytavaraus/