Salutorget´s Pop Up Champagne Bar 3.-28.4.2018

Grand Champagne valloittaa Helsingin!

Pohjoiseuroopan suurin samppanjatapahtuma, Grand Champagne (19.-21.4.2018),  kokoaa huhtikuussa Helsingin Vanhalle Ylioppilastalolle tuhansia samppanja ystäviä ja nautiskelijoita sekä alan ehdottomat huippunimet.

Salutorget Pop Up Champagne Bar 3.4.-28.4.2018

Salutorgetin Pop Up Champagne Bar ottaa varaslähdön samppanjan saloihin jo
3.4. alkaen ja maisteluaikaa on miltei vappuun asti.  Sommelierimme, vuoden 2017 Grand Champagne Challengen –voittaja Deniz Löktas, on valinnut maisteltaviksenne omat suosikkinsa sampanjamenulle jota hän kutsuu ”Samppanjasoittolistaksi”.

Samppanjasoittolistamme vaihtuu päivittäin ja sisältää aina uusia yllätyksiä. Denizin soittolistalta löytyvät muun muassa Philipponnat, Jacques Lassaigne, Fleury, Ruinart, Frederic Savart, Egly-Ouriet, Bereche, Bourgeois-Diaz, Legras & Haas ja Marie Courtin – joko kuulet samppanjan soinnin lasissasi?

Jotta soittoääni olisi paras mahdollinen, tarjoilemme samppanjamme Lehmann Jamesse Prestige – laseista, jotka on suunnitellut kuuluisa samppanjasommelier Philippe Jamesse.

Happy Hours

Happy Hour aikaan,  päivittäin klo 16-17.30 ja 20.30-21.30, nautit kaikista listamme samppanjoista -20% edulla. Huomioithan, että soittolistamme samppanjoita on kutakin rajoitettu erä, mutta uusia yllätyksiä saapuu matkan varrella.