Salutorget´s Pop Up Champagne Bar

Grand Champagne valloittaa Helsingin!

Pohjoiseuroopan suurin samppanjatapahtuma, Grand Champagne (19.-21.4.2018),  kokoaa huhtikuussa Helsingin Vanhalle Ylioppilastalolle tuhansia samppanja ystäviä ja nautiskelijoita sekä alan ehdottomat huippunimet.

Salutorget Pop Up Champagne Bar 3.4.-28.4.2018

Salutorgetin Pop Up Champagne Bar ottaa varaslähdön samppanjan saloihin jo
3.4. alkaen ja maisteluaikaa on miltei vappuun asti.  Sommelierimme, vuoden 2017 Grand Champagne Challengen –voittaja Deniz Löktas, on valinnut maisteltaviksenne omat suosikkinsa sampanjamenulle jota hän kutsuu ”Samppanjasoittolistaksi”.

Samppanjasoittolistamme vaihtuu päivittäin ja sisältää aina uusia yllätyksiä. Denizin soittolistalta löytyvät muun muassa Philipponnat, Jacques Lassaigne, Fleury, Ruinart, Frederic Savart, Egly-Ouriet, Bereche, Bourgeois-Diaz, Legras & Haas ja Marie Courtin – joko kuulet samppanjan soinnin lasissasi?

Jotta soittoääni olisi paras mahdollinen, tarjoilemme samppanjamme Lehmann Jamesse Prestige – laseista, jotka on suunnitellut kuuluisa samppanjasommelier Philippe Jamesse.

Happy Hours

Happy Hour aikaan,  päivittäin klo 16-17.30 ja 20.30-21.30, nautit kaikista listamme samppanjoista -20% edulla. Huomioithan, että soittolistamme samppanjoita on kutakin rajoitettu erä, mutta uusia yllätyksiä saapuu matkan varrella.

Kuvahaun tulos haulle grand champagne logo

Sisäänpääsyliput ja maistelulipukkeet Grand Champagne tapahtumaan, Vanha Ylioppilastalo

Pääsylippuja myydään ennakkoon Ceestashop.fi -verkkokaupan kautta. Pääsylippujen ennakkomyynti jatkuu kyseistä tapahtumapäivää edeltävään iltaan klo 20 saakka eli torstaille 19.4. voi vielä keskiviikon 18.4. aikana ostaa lippuja ja perjantaille 20.4. voi ostaa vielä torstaina 19.4. asti tai niin kauan kuin lippuja riittää.  Pääsylippuja myydään saatavuuden mukaan myös ovella kaikkina tapahtumapäivinä torstaina, perjantaina ja lauantaina à 20 €.

Sisäänpääsylipun hintaan kuuluu Lehmann Glassin Opale 21 -samppanjalasi, joka jaetaan sisään tullessa. Tapahtuma on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille.

Samppanjan maistelu tapahtuu digilipukkeilla, joita voi ladata lipukepisteissä Grand Champagne -maksukortille tapahtumassa. Digilipukkeen arvo on 2,5 €. Maisteltavien samppanjoiden hinnat vaihtelevat yhdestä useampaan lipukkeeseen riippuen samppanjan hintaluokasta. Tapahtumassa tarjoiltava maisteluannos on 4 cl.

Grand Champagne maksukorttia näyttämällä saa myös kaikki edut, jotka kuuluvat Grand Champagne Helsinki 2018 – tapahtuman pääsylippuun.