Ohita navigaatio

2. KERROS

JUHLA TAI KOKOUS – MEILLÄ ON TILAA!

Salutorgetin 2. krs yksityistilat sijaitsevat Helsingin historiallisessa keskustassa, Pohjoisesplanadin ja Sofiankadun kulmassa, ravintola Salutorgetin toisessa kerroksessa.

Toisen kerroksen viihtyisät huoneet ovat osa jugendhenkistä pankkisalikokonaisuutta, jonka arkkitehtitoimisto Valter Jung & Emil Fabritius suunnitteli Brofeltin kauppiastaloon vuonna 1912–1914.

Tilat muodostuvat 4:stä erillisestä, yksilöllisesti sisustetusta huonetilasta, joista avautuvat näkymät suoraan joko Kauppatorin yli merelle tai historialliselle Sofiankadulle. Huoneita yhdistää viehättävä aulatila, joka mahdollistaa myös tilojen yhtäaikaisen käytön.

Salutorgetin 2. krs tilat ovat käytössä aamuvarhaisesta iltamyöhään, aina ravintolan sulkemisaikaan asti ja sopivat mainiosti pienten juhlien ja tapaamisten järjestämiseen. Perinteinen englantilainen Afternoon Tea nautittuna omassa yksityishuoneessa on tapahtuma, joka jää varmasti osallistujien mieleen. Meillä sujuvat myös tastingit, perhejuhlat tai vaikkapa marttailu! 

Tiloissamme voi toki myös kokoustaa. Kaikkiin tiloihin on mahdollista saada videotykki, valkokangas sekä fläppitaulu, lisäksi tiloissamme on langaton nettiyhteys.

Kapasiteetit huoneittain;

Brofelt max 10 henkeä + Kudrakoff max 6 henkeä (minimilaskutus 350€) – tilaan kuuluu kaksi vierekkäistä huonetta

Jung max 8 henkeä (minimilaskutus 150€)

Fabritius max 10 henkeä (minimilaskutus 250€)

Tilat sijaitsevat toisessa kerroksessa ja kulku tapahtuu portaita pitkin, joten tilat eivät ole esteettömät.