KOKOUSPAKETIT

Salutorget on vilkas ja mutkaton kohtauspaikka merellisen Kauppatorin kulmalla, Helsingin historiallisessa keskustassa. Ravintolan sykkivä sydän on vanhaan kauppiastaloon rakennettu, upea jugendtyylinen pankkisali jonka eloisassa tunnelmassa voit viihtyä koko päivän; herkullinen lounas, perinteinen englantilainen Afternoon Tea, illallinen perheen tai ystävien parissa.

Näytä sivu

Kun tarvitaan jotain extraa, ovat lisäksi käytössäsi Vanhan pankkisalin yläpuolella sijaitsevat kabinetit, joissa järjestät mutkattomasti vaikkapa pienet kokoukset tai workshopit. Nämä viihtyisät huoneet ovat osa jugendhenkistä pankkisalikokonaisuutta, jonka arkkitehtitoimisto Valter Jung & Emil Fabritius suunnitteli Brofeltin kauppiastaloon vuonna 1912–1914. Toisen kerroksen tiloissamme on ykkösluokan puitteet!

Pyydämme huomioimaan, että kulku toisen kerroksen tiloihimme tapahtuu rappusia pitkin, joten tilat eivät ole esteettömät.

PUOLIPÄIVÄKOKOUS

Kokoustila on käytettävissänne 6 tuntia, minimilaskutus tilan mukaan

LOUNAS
Salutorgetin ravintolakerroksessa nautittava 3 ruokalajin lounas. Vaihtuva menu perustuu aina sesongin parhaisiin raaka-aineisiin, lounaaseen sisältyy kahvi jonka katamme kokoustilaan

AAMU- TAI ILTAPÄIVÄKAHVI
Voitte valita kokoukseenne joko aamu- tai iltapäiväkahvit. Kahvin kanssa tarjoamme valintanne mukaan joko suolaisen tai makean kahvileivän
52,00

KOKOPÄIVÄKOKOUS

Kokoustila on käytettävissänne 8 tuntia, minimilaskutus tilan mukaan

AAMUKAHVI
Kahvia ja teetä sekä suolainen kahvileipä

LOUNAS
Salutorgetin ravintolakerroksessa nautittava 3 ruokalajin lounas. Vaihtuva menu perustuu aina sesongin parhaisiin raaka-aineisiin, lounaaseen sisältyy kahvi jonka katamme kokoustilaan

ILTAPÄIVÄKAHVI
Kahvia ja teetä, makea kahvileipä
60,50

KAHVIKOKOUS

Kokoustila on käytössänne 3 tuntia, minimilaskutus 150€

Helsingin kahvipaahtimon kahvia ja Tea Centre of Stockholm´in teetä sekä valintanne mukaan joko suolainen tai makea kahvileipä16,00

KABINETTILOUNAS TAI -ILLALLINEN

Kabinettilounaat ja illalliset normaalihinnastomme mukaisesti, tilan mukaisesti. Lounaslistamme vaihtuu viikottain, suositusmenumme sesonkien mukaan.

CHEF´S MENU
Sesongeittain vaihtuva viiden ruokalajin menu

SCANDINAVIAN MENU
Skandinaaviseen ruokaperinteeseen pohjautuva kolmen ruokalajin menu kalapääruoalla

PÄIVÄN SUOSITUSMENU
arkisin lounasaikaan klo 11-15
Valintanne mukaan kahden tai kolmen ruokalajin lounasmenu vaihtuvalta lounaslistaltamme
65,00


45,0027,00 ∣ 34,00

KOKOUSTILA VELOITUKSETTA KÄYTTÖÖNNE

Varatessanne seurueellenne lounaan tai illallisen katutason ravintolassamme, tarjoamme 2.krs kokoustilan (Jung | Fabritius) ilman tarjoiluja veloituksetta käyttöönne 2 tunnin ajaksi. Mikäli tilaan halutaan tarjoilu, minimilaskutus tilan mukaan.

TASTINGIT, COCKTAILTILAISUUDET TAI MYYNTINÄYTTELYT

Toisen kerroksen tilamme sopivat myös esim. tastingeihin, cocktailtilaisuuksiin ja myyntinäyttelyihin. Esittelemme mielellämme tilojamme ja teemme tilaisuuteenne räätälöidyn tarjouksen.