Ohita navigaatio

KOKOUSPAKETIT

Salutorget on vilkas ja mutkaton kohtauspaikka merellisen Kauppatorin kulmalla, Helsingin historiallisessa keskustassa. Ravintolan sykkivä sydän on vanhaan kauppiastaloon rakennettu, upea jugendtyylinen pankkisali jonka eloisassa tunnelmassa voit viihtyä koko päivän; herkullinen lounas, perinteinen englantilainen Afternoon Tea, illallinen perheen tai ystävien parissa.

Kun tarvitaan jotain extraa, ovat lisäksi käytössäsi Vanhan pankkisalin yläpuolella sijaitsevat kabinetit, joissa järjestät mutkattomasti vaikkapa pienet kokoukset tai workshopit. Nämä viihtyisät huoneet ovat osa jugendhenkistä pankkisalikokonaisuutta, jonka arkkitehtitoimisto Valter Jung & Emil Fabritius suunnitteli Brofeltin kauppiastaloon vuonna 1912–1914. Toisen kerroksen tiloissamme on ykkösluokan puitteet!

Pyydämme huomioimaan, että kulku toisen kerroksen tiloihimme tapahtuu rappusia pitkin, joten tilat eivät ole esteettömät.

Joululounaan aikana kokouspakettien hinnat ovat 78 puolipäivä ja 93 kokopäivä

PUOLIPÄIVÄKOKOUS

Kokoustila on käytettävissänne 6 tuntia, minimilaskutus tilan mukaan

LOUNAS
Salutorgetin ravintolakerroksessa nautittava 2 ruokalajin lounas, alku- ja pääruoka, ja kahvi + pieni makea. Vaihtuva menu perustuu aina sesongin parhaisiin raaka-aineisiin.


AAMU- TAI ILTAPÄIVÄKAHVI
Voitte valita kokoukseenne joko aamu- tai iltapäiväkahvit. Kahvin kanssa tarjoamme valintanne mukaan suolaisen | makean kahvileivän.
55,00

KOKOPÄIVÄKOKOUS

Kokoustila on käytettävissänne 8 tuntia, minimilaskutus tilan mukaan

AAMUKAHVI
Kahvia ja teetä ja suolainen kahvileipä

LOUNAS
Salutorgetin ravintolakerroksessa nautittava 2 ruokalajin lounas, alku- ja pääruoka, ja kahvi + pieni makea. Vaihtuva menu perustuu aina sesongin parhaisiin raaka-aineisiin.

ILTAPÄIVÄKAHVI
Kahvin kanssa tarjoamme makean kahvileivän
70,00

TASTINGIT, COCKTAILTILAISUUDET TAI MYYNTINÄYTTELYT

Toisen kerroksen tilamme sopivat myös esim. tastingeihin, cocktailtilaisuuksiin ja myyntinäyttelyihin. Esittelemme mielellämme tilojamme ja teemme tilaisuuteenne räätälöidyn tarjouksen.