Ohita navigaatio

Salutorgetin 2. krs tilat

Salutorgetin 2. krs tilat ovat käytössä aamuvarhaisesta iltamyöhään, aina ravintolan sulkemisaikaan asti ja sopivat mainiosti pienten juhlien ja tapaamisten järjestämiseen. Perinteinen englantilainen Afternoon Tea nautittuna omassa yksityishuoneessa on tapahtuma, joka jää varmasti osallistujien mieleen. Meillä sujuvat myös tastingit, perhejuhlat tai vaikkapa marttailu!

Tilaisuutenne tarjoiluksi voitte valita esimerkiksi  Perinteisen englantilaisen Afternoon Tean tai jonkun valmiista menuistamme, mutta räätälöimme mielellämme myös juuri teidän tilaisuuteenne sopivan kokonaisuuden toivomuksienne mukaan.

Minimilaskutus tilan mukaan;

Brofelt               12 henkilöä                                   450€/3h

Kudrakoff         7 henkilöä                                     300€/3h

Kabinettien välissä on ovi, mahdollista yhdistää tilat, jolloin minimimyynti on 600€ /3h

Ovi kabinettien välissä ei eristä ääntä.

Jung                    8  henkilöä                                    300€/3h

Fabritius            10 henkilöä                                   350€/3h

Wuorio              34 henkilöä                                   alk. 1500€/3h

Wuoriossa on muutama pitkä pöytä, ja pöytämuotoon on mahdollista vaikuttaa.

Kabinettivaraukseen sisältyy myyntitakuu, kun tuo summa tulee täyteen yhteislaskulle tulevista ruoka- ja juomatarjoiluista, niin ei ole erillistä tilavuokraa.

Varaamme kabinetin teille kolmeksi tunniksi, kerrottehan jos tarvitsette enemmän aikaa, tällöin myyntitakuu nousee +100€ per tunti. ( Wuoriossa +200e/h)

Huomioittehan, että toisen kerroksen kabinettimme eivät ole esteettömiä. Toisen kerroksen tilojen varaukset suoraan ravintolasta tai myyntipalvelustamme.