Ohita navigaatio

Jouluinen Teekonsertti

Jouluinen Teekonsertti Salutorgetissa

Lauantaina 14.12. klo 12 nautitaan Salutorgetissa tunnelmallisesta joulumusiikista ja suussa sulavista Afternoon Tea -herkuista. Jouluisen musiikkihetken kattaa Akateeminen Laulu -kuoro
johtajanaan Dominik Vogt.

Konsertin ohjelmistoon kuuluu sekä rakastettuja suomalaisia joululauluja, että kuoromusiikkia ympäri maailmaa.
”Konserttimme on kuin höyryävä kuppi teetä, tai glögiä, jossa monenlaiset ainesosat ja eksoottiset mausteet yhdistyvät mieltä lämmittävään tunnelmaan”, kertoo kuoroa johtava Dominik.

Lipun hinta 42€ sisältää Salutorgetin perinteisen Afternoon Tea -tarjoilun. Konsertti tarjoiluineen alkaa klo 12 ja toivomme konserttivieraiden saapuvan paikalle klo 11.30 -11.45 välisenä aikana. Pöytäpaikat ovat varattuna iltapäiväteen nauttimiseen konserttivieraille aina klo 14 asti.

LIPPUTYYPITHINTA
Permanto (sisältää konserttilipun ja tarjoilun 1:lle)42
Loossipöytä 4:lle (sisältää konserttiliput ja tarjoilun 4:lle)168
Pöytä 2:lle, sivusali (sisältää konserttiliput ja tarjoilun 2:lle)84€
Loossipöytä 4:lle, sivusali (sisältää konserttiliput ja tarjoilun 4:lle)168€

Akateeminen Laulu -kuoro

Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan sekakuoro Akateeminen Laulu (AL) on vuonna 1953 perustettu noin 50 laulajan sekakuoro joka esittää pääsääntöisesti a cappella -musiikkia. Liechtensteinilainen Dominik Vogt on toiminut Akateeminen Laulu -kuoron taiteellisena johtajana vuodesta 2017 alkaen.

Afternoon Tea – hetki arjen yläpuolella

Kuningatar Viktotian kamaripalvelijatarta, Bedfordin herttuatar Annaa, on kiittäminen englantilaisesta iltapäiväteestä. Kun Herttuattaren vatsaa kurni iltapäivisin, eikä kevyellä lounaalla oikein pärjännyt illalliseen asti, pyysi hän palvelijattariltaan teetä ja pientä huikopalaa.  Pian Herttuatar alkoi kutsua myös ystäviään kello viiden teelle ja näin iltapäivähetki teen ja leivonnaisten parissa muuttui ystävien keskeiseksi seurustelumuodoksi 1800-luvun puolivälissä. Teehetkestä tuli nopeasti hyvin suosittu ylempien yhteiskuntaluokkien keskuudessa. Vielä 2000-luvullakin iltapäivätee on yksi brittiläisen kulttuurin tunnuspiirteistä. Afternoon Tea -hetkistä on Salutorgetissa nautittu aina vuodesta 2011 alkaen.

Lipunmyynti

Lipunmyynti konserttiin tapahtuu Dinnerbooking -varausjärjestelmässämme alla olevien linkkien kautta. Maksutapoina käyvät pankki- ja luottokortit. Huomioithan, että loossipöydät myydään 4:lle ja sivusalin pöydät 2:lle tai 4:lle. Varauksen yhteydessä voit ilmoittaa erikoisruokavaliosi ja / tai permantopaikoilla mahdollisen toiveesi pöytäseurasta.

HUOMIO! Sivusalin pöytävaraukset avautuvat 14.11. mennessä, varattavissa ovat nyt permantopaikat ja loossipöydät.