Uusivuosi


SCANDINAVIAN MENU 53
Toast skagen
•••
Haukiwallenberg
•••
Juustovalikoima +8e
•••
Pavlova
HAVIS AMANDA MENU 65
Burrata
•••
Tonnikalatartar
•••
Angus sisäfile tai Hiillostettu Siika
•••
Juustovalikoima +8e
•••
Kardemummapannacotta
CHEF´S MENU 75
Lumi-ja taskuravulla täytetty Arancini
•••
Ruijanpallascarpaccio
•••
Maa-artisokka-salviapappardellea
•••
Poron ulkofilettä
•••
Juustovalikoima +8e
•••
Parisbrest
A LA CARTE
Alkuruoat
Toast skagen 18 / 23
Käsinkuorittuja katkarapuja ja siianmätiä
Tonnikalatartar 21
Avocadoa ja piparjuurta
Arancini 20
Täytetty lumi- ja taskuravulla ja sitruunamajoneesia
Burrataa 19
Endiiviä, hasselpähkinää ja hunajaa
Ruijanpallascarpaccio 20
Musta valkosipulimajoneesia ja rucola+extra caviar 6€
Pääruoat
Haukiwallenberg 27
Muhennettuja herneitä ja rapukastiketta
Hiillostettua siikaa 32
Noilly pratilla maustettua valkoviinikastiketta ,kylmäsavustettua kirjolohenmätiä ja
sitruunarisottoa
Angus sisäfilettä 42
Madeirakastiketta, perunaterriiniä ja suippokaalia
Poron ulkofilettä 44
Amarone kastiketta, karpaloita ja puikulaperunapyrettä
Maa-artisokka-salvia pappardellea 26
Jälkiruoat
Paris brest 14
Hukambi-suklaamoussea ja vadelmaa
Kardemummapannacotta 13
Uuniomenajäätelöä ja omena-inkiväärilientä
Pavlova 13
Armanjakkipäärynää, appelsiiniä ja kanelia
Coupe Colonel 10
Sitruunasorbettia ja vodka
Petit fours 10