Ohita navigaatio

À LA CARTE

A LA CARTE 5.3.-22.6.2020

CHEF´S MENU 68,00

Punajuurta ja vuohenjuustoa
Tiikerirapua ja tyrniä
Paistettua kuhaa, sitruunaperunaa ja bottarga beurre monte
Grillattua Angus entrecotea, ranskalaisia perunoita ja bearnaisea
Suklaakakkua ja vaniljajäätelöä

SCANDINAVIAN MENU 49,00

Toast Skagen
Haukiwallenberg, muhennettuja herneitä ja rapukastiketta
Rosmariinipannacottaa ja lakkajäätelöä

ALKURUOAT

Toast skagen
Salutorgetin kalavalikoima
Tiikerirapua ja tyrniä
Härkäcarpaccio
Punajuurta ja vuohenjuustoa
Salutorgetin lohikeitto
Caesarsalaatti
-Naturell
-Katkaravuilla
-Kananpojalla
Vihreä salaatti
16,00 | 22,00
19,00
19,00
20,00
15,00
15,00 | 20,00

10,00 | 15,00
16,00 | 21,00
14,00 | 19,00
7,00

OSTERIT JA HUMMERI

Osteri ja punasipulivinegretteä  1 | 6
Paistettua tuoretta hummeria, ranskalaisia perunoita, vihersalaattia ja sitruunamajoneesia
1/2 tai 1/1
5,00 | 25,00
40,00 | 60,00

PÄÄRUOAT

Haukiwallenberg, muhennettuja herneitä ja rapukastiketta
Paistettuja silakoita, perunapyreetä ja ruskistettua voita
Paistettua kuhaa, sitruunaperunaa ja bottarga beurre monte
Kevyesti savustettua lohta, krossattua perunaa ja korvasienikastiketta                            
Grillattu Angus entrecote 200g, ranskalaisia perunoita ja bearnaisea
Surf & turf
-Angus sisäfilettä, tiikerirapuja, grillattua sitruunaa ja yrttivoita
Salutorgetin hampurilainen, pekonimajoneesia ja karamellisoitua herkkusientä
-lisää Peltolan blue tai mustaleima emmental + 3,00
Kaali Wellington, lipstikkahollandaisea ja pikkelöityjä kasviksia           
24,00
21,00
29,00
27,00
35,00
42,00

22,00

25,00

JUUSTOT

Juustovalikoima13,00

JÄLKIRUOAT

Rosmariinipannacotta ja lakkajäätelöä
Pavlova ja hedelmiä
Suklaakakku ja vaniljajäätelö
Coupe Colonel
Petit Fours
13,00
11,00
13,00
9,00
9,80

Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Lisätietoa allergisoivista ruoka-aineista henkilökunnaltamme.