À LA CARTE

A LA CARTE 20.11.2019-14.1.2020

CHEF´S MENU 65,00

Maa-artisokkaa, vuonankaalia ja vesikrassia
Metsä ginillä graavattua lohta, tillikreemiä ja saaristolaisleipää
Munakoisoa, Västerbotten-juustoa ja belugalinssejä
Poron ulkofileetä ja kieltä, punajuurta ja karpaloa
Suklaamoussea, piparkakkua ja glögiä

SCANDINAVIAN MENU 45,00

Toast Skagen
Haukiwallenberg, muhennettuja herneitä ja rapukastiketta
Kardemummapannacotta ja luumujäätelöä


ALKURUOAT

Maa-artisokkaa, vuonankaalia ja vesikrassia
Metsä ginillä graavattua lohta, tillikreemiä ja saaristolaisleipää
Härkätartar, mustatorvisientä ja keltuaista
Vihreä salaatti
13,00
15,00
18,00
6,00

KLASSIKOT

Caesarsalaatti naturell
-katkaravuilla
-kananpojalla
Toast Skagen
Salutorgetin perinteinen lohikeitto
Paistettuja silakoita / muikkuja, perunapyreetä ja tillivoita
Haukiwallenberg, muhennetuja herneitä ja rapukastiketta
Salutorgetin hampurilainen, pekonimajoneesia ja karamellisoituja herkkusieniä –lisäksi Peltolan Blue tai Mustaleima Emmental +3,00
9,00 | 14,50
15,50 | 19,90
13,50 | 18,00
16,00 | 20,00
14,00 | 18,50
19,00
23,00
20,00

OSTERIT JA HUMMERI

Osteri ja punasipulivinegretteä  1 | 6
Paistettua tuoretta hummeria, sitruunaa ja majoneesia
5,00 | 25,00
36,00 | 50,00

PÄÄRUOAT

Paahdettua siikaa, palsternakkapyreetä ja tyrni- beurre blanc
Paistettua nieriää, savustettua selleriä ja fenkolikermaa
Hirvipyöryköitä, muhennettua sipulia ja konjakkikastiketta
Poron ulkofileetä ja kieltä, punajuurta ja karpaloa
Grillattu Angus entrecote 200g, ruusukaalta, pekonia ja madeirakastiketta
Munakoisoa, Västerbotten-juustoa ja belugalinssejä
28,00
26,50
25,00
34,00
35,00
23,00

JUUSTOT

Juustovalikoima13,00

JÄLKIRUOAT

Kardemummapannacotta ja luumujäätelöä
Pavlova ja hedelmiä
Suklaamoussea, piparkakkua ja glögikastiketta
Coupe Colonel
Petit Fours
11,00
10,00
13,00
8,00
9,80

Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Lisätietoa allergisoivista ruoka-aineista henkilökunnaltamme.