À LA CARTE

A LA CARTE 24.6-11.9.2019

CHEF´S MENU 65,00

Kesäkurpitsaa, savustettua avokadoa ja valkosipulia
Siikaa ja kurkkua
Taimenta, porkkanaa ja tillijogurttia
Grillattu Black Angus entrecote, vihreää parsaa ja cafè de paris- voita
Pavlova ja hedelmiä

SCANDINAVIAN MENU 45,00

Toast Skagen
Haukiwallenberg, muhennettuja herneitä ja rapukastiketta
Vanilja pot de crème, mansikkaa ja karviaista


ALKURUOAT

Vihreä salaatti
Kesäkurpitsaa, savustettua avokadoa ja valkosipulia
Siikaa ja kurkkua
Savulohisalaatti
Härkäcarpaccio
6,00
13,00
15,00
14,50 | 19,00
20,00

KLASSIKOT

Caesarsalaatti naturell
-katkaravuilla
-kananpojalla
Toast Skagen
Salutorgetin perinteinen lohikeitto
Paistettuja silakoita, perunapyreetä ja tillivoita
Haukiwallenberg, muhennetuja herneitä ja rapukastiketta
Salutorgetin hampurilainen, pekonimajoneesia ja karamellisoituja herkkusieniä –lisäksi Peltolan Blue tai Mustaleima Emmental +3,00
9,00 | 14,50
15,50 | 19,90
13,50 | 18,00
16,00 | 20,00
14,00 | 18,50
18,00
23,00
19,80

OSTERIT JA HUMMERI

Osteri ja punasipulivinegretteä  1 | 6
Paistettua tuoretta hummeria, sitruunaa ja majoneesia
5,00 | 25,00
36,00 | 50,00

PÄÄRUOAT

Kukkakaalia, cashewpähkinää, savujogurttia ja granaattiomenaa
Siikaa, parsakaalia ja rapukastiketta
Paistettua taimenta, porkkanaa ja tillijogurttia
Kampelaa à la Meuniere
Salutorgetin Oskarin leipä
Grillattu Black Angus entrecote 200g, vihreää parsaa, tomaattia ja cafe de Paris- voita
maustevoi sis. kalaa
23,00
26,00
27,50
27,50
25,00
35,00

JUUSTOT

Pala juustoa tai Juustovalikoima5,00 | 13,00

JÄLKIRUOAT

Sitruunaruoho-pannacotta, marjoja ja kuningatarsorbettia
Pavlova ja hedelmiä
Mantelikakkua, ananasta ja kookosta
Vanilja pot de crème, mansikkaa ja karviaista
Coupe Colonel
Petit Fours
11,00
11,00
13,00
11,00
8,00
9,80

Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Lisätietoa allergisoivista ruoka-aineista henkilökunnaltamme.