À LA CARTE

A LA CARTE 12.9-19.11.2019

CHEF´S MENU 65,00

Kyssäkaalia, omenaa, dukkah ja sherryvinegretteä
Metsä ginillä graavattua taimenta, puolukkaa ja saaristolaisleipää
Mustatorvisieniohrattoa, pikkelöityjä mmustatorvisieniä ja cashewpähkinää
Grillattu Angus entrecote, ruusukalta, pekonia ja madeirakastiketta
Pavlova ja hedelmiä

SCANDINAVIAN MENU 45,00

Toast Skagen
Haukiwallenberg, muhennettuja herneitä ja rapukastiketta
Suklaa pot de crème, vadelmaa ja verigreippisorbettia


ALKURUOAT

Kyssäkaalia, omenaa, dukkah ja sherryvinegretteä
Metsä ginillä graavattua taimenta, puolukkaa ja saaristolaisleipää
Härkäcarpaccio
Vihreä salaatti
13,00
15,00
20,00
6,00

KLASSIKOT

Caesarsalaatti naturell
-katkaravuilla
-kananpojalla
Toast Skagen
Salutorgetin perinteinen lohikeitto
Paistettuja silakoita / muikkuja, perunapyreetä ja tillivoita
Haukiwallenberg, muhennetuja herneitä ja rapukastiketta
Salutorgetin hampurilainen, pekonimajoneesia ja karamellisoituja herkkusieniä –lisäksi Peltolan Blue tai Mustaleima Emmental +3,00
9,00 | 14,50
15,50 | 19,90
13,50 | 18,00
16,00 | 20,00
14,00 | 18,50
18,00
23,00
19,80

OSTERIT JA HUMMERI

Osteri ja punasipulivinegretteä  1 | 6
Paistettua tuoretta hummeria, sitruunaa ja majoneesia
5,00 | 25,00
36,00 | 50,00

PÄÄRUOAT

Paistettua kuhaa, maa-artisokkaa ja piparjuurivoita
Kampelaa à la Meuniere
Hirvipyöryköitä, muhennettua sipulia ja konjakkikastiketta
Salutorgetin leipä
Vasikanleike, savojinkaalia, katkarapuja ja bearnaise-kastiketta
Grillattu Angus entrecote 200g, ruusukaalta, pekonia ja madeirakastiketta
Mustatorvisieniohrattoa, pikkelöityjä mustatorvisieniä ja cashewpähkinää
26,00
27,50
25,00
25,00

35,00

23,00

JUUSTOT

Juustovalikoima13,00

JÄLKIRUOAT

Tähtianispannacotta, marjoja ja vadelmasorbettia
Pavlova ja hedelmiä
Päärynäkakkua ja mustapippurilla maustettua vaniljajäätelöä
Suklaa pot de crème, vadelmaa ja verigreippisorbettia
Coupe Colonel
Petit Fours
11,00
10,00
13,00
11,00
8,00
9,80

Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Lisätietoa allergisoivista ruoka-aineista henkilökunnaltamme.