À la carte

Salutorget's History6.11.2025-7.1.2026
ALKURUOAT
Vermouthmarinoidut oliivit 8
Härkätartar 18
Savustettua poroa, marinoituja sieniä, karpaloa ja rosmariinimajoneesia
Pikkelöityä lohta 16
Porkkanaa ja sinappia
Punajuurta 16
Marinoitua endiiviä, Stilton-juustoa ja saksanpähkinää
Sokerisuolattua siikaa 18
Tilli-yuzulientä, jalapenoa ja marinoitua kurkkua
Tryffeliarancini 16
Tryffelimajoneesia ja sitrusmarinoitua frisee-salaattia
PÄÄRUOKIA
Paistettua kuhaa 34
Herkkusienikermaa ja peruna-piparjuurikroketti
Valkoviinissä haudutettua nieriää 32
Mätivoikastiketta, kukkakaalia ja marinoitua sydänsalaattia
Naudan sisäfilettä 40
Karamellisoitua porkkanaa ja Bordelaise-kastiketta
Klassinen au Poivre 40
Naudan sisäfileestä ja pommes frites
Poron ulkofileetä 48
Selleriä ja tummaa herukkakastiketta
Tattirisottoa 26
Kuningasosterivinokasta ja maa-artisokkaa
Burgeri 25
Briossisämpylällä, cheddarilla, karamellisoidulla sipulilla ja dijoneesilla
KLASSIKOT
Salutorgetin perinteinen Toast Skagen 19/25
Katkarapuja ja siianmätiä
Salutorgetin kermainen lohikeitto 26
Paistettuja muikkuja 23
Puikulaperunapyree ja ruskistettua voita
Haukiwallenberg 27
Muhennettuja herneitä ja rapukastiketta
Merianturaa 20/100g
Ruskistettua voita kapristen ja persiljan kera, grillattua sitruunaa ja perunaa
JUUSTOT
Juustolajitelma 13
+ tryffelihunaja 5€
JÄLKIRUOAT
Mantelikakkua 13
Sitruunacurdia, lakritsaa ja vadelmaa
Maitosuklaaganachea 14
Suolakaramellia, pähkinää ja maitosherbet
Kookospannacotta 13
Rommimarinoitua ananasta ja persikkaa
*Pidätämme oikeuden muutoksiin. Lisätietoa allergisoivista ruoka-aineista henkilökunnaltamme.



.png)















