À la carte


26.6-18.8.2025
ALKURUOAT
Toast skagen 18/ 23
Salutorgetin perinteinen Toast Skagen, katkarapuja ja siianmätiä
Pelle Janzon “tartar” 19
Härkätartar, briossia, siianmätiä, punasipulia ja keltuaista
Siika crudo 18
Päärynää, granaattiomenaa ja kevätsipulia
Burrata 19
Paahdettua yrtti-valkosipulileipää, mansikkaa, paahdettua pistaasia ja balsamicoa
Halloumi tai katkarapusalaatti 18 / 24
Tuoretta kurkkua, kevätsipulia, avocadoa ja mangoa
Salutorget specials
Osterit 1pc / 6pc 6 / 30
Sitruunan tai shalottivinaigreten kanssa
Kaviaari Oscietra V20 10g / 30g 40 / 110
Merianturaa meuniere 18/100g
Ruskistettua voita sekä kaprista ja persiljaa, grillattua sitruunaa ja perunaa
PÄÄRUOKIA
Haukiwallenberg 26
Muhennettuja herneitä ja rapukastiketta
Paistettuja muikkuja 23
Puikulaperunapyreetä ja ruskistettua voita
Paistettua siikaa 33
Limoncello beurre blanc, kesäperunaa, vihreitä papuja ja retiisiä
Angus sisäfilettä 43
Amarone-punaviinikastiketta, grillattua baby gem salaattia caesar ja talon ranskalaiset
Poron ulkofilettä 46
Naattiporkkanaa, fenkoli-frisee salaattia ja punaviini-mustaherukkakastiketta
Tryffeli cacio e pepe 26
Linguine-pastaa, 30kk kypsytettyä parmesaania, tryffeliä ja parmesansipsi
Salutorgetin hampurilainen 25
Briossisämpylä, pekonimajoneesia, valkoista cheddaria ja talon ranskalaiset
Salutorgetin kermainen lohikeitto 26
JUUSTOT
Juustolajitelma 13
+ tryffelihunaja 5€
JÄLKIRUOAT
Suklaakakku “mud cake” 13
Suolakaramellia ja valkosuklaajäätelöä
Raparperitartalett 13
Raparperia, lemon curd ja marenkia
Marinoidut mansikat 13
Persikkaliköörillä marinoituja mansikoita ja kermavaahtoa
Coupe Salutorget 11
Vadelma-granaattiomenasorbettia ja Moscatoa
Petit fours 10
*Pidätämme oikeuden muutoksiin. Lisätietoa allergisoivista ruoka-aineista henkilökunnaltamme.