Kokouspaketit

The stunningly beautiful Salutorget in the heart of historic Helsinki offers a perfect setting for a wonderful dining experience.

Location of Salutorget is Pohjoisesplanadi 15, 00170 Helsinki.
Phone: +358 9 6128 5950
Email: myynti@noho.fi

Please let us know in Your message that the inquiry is about Salutorget
Last orders to kitchen on weekdays 21:00

Reservation

"Salutorget used to be the City of Helsinki's treasury office. The sturdy pillars, marble floor, wooden service desks, and the large and beautiful lead glass artwork "Rahapuu" on the back wall remind us of the old bank hall. When the summer sun shines through it, it is clear that there is no better place in Helsinki to enjoy oysters in a beautiful setting."

Salutorget offers refined elegance with a range of exquisite experiences, from historical afternoon tea to evening tasting menus paired with carefully selected wines

Salutorget's History

Salutorget on vilkas ja mutkaton kohtauspaikka merellisen Kauppatorin kulmalla, Helsingin historiallisessa keskustassa. Ravintolan sykkivä sydän on vanhaan kauppiastaloon rakennettu, upea jugendtyylinen pankkisali, jonka eloisassa tunnelmassa voit viihtyä koko päivän; herkullinen lounas, perinteinen englantilainen Afternoon Tea, illallinen perheen tai ystävien parissa.

Kun tarvitaan jotain extraa, ovat lisäksi käytössäsi Vanhan pankkisalin yläpuolella sijaitsevat kabinetit, joissa järjestät mutkattomasti vaikkapa pienet kokoukset tai workshopit. Nämä viihtyisät huoneet ovat osa jugendhenkistä pankkisalikokonaisuutta, jonka arkkitehtitoimisto Valter Jung & Emil Fabritius suunnitteli Brofeltin kauppiastaloon vuonna 1912–1914. Toisen kerroksen tiloissamme on ykkösluokan puitteet!

Pyydämme huomioimaan, että kulku toisen kerroksen tiloihimme tapahtuu rappusia pitkin, joten tilat eivät ole esteettömät.

Joululounaan aikana kokouspakettien hinnat ovat 78 puolipäivä ja 93 kokopäivä

PUOLIPÄIVÄKOKOUS

Kokoustila on käytettävissänne 6 tuntia, minimilaskutus tilan mukaan.


LOUNAS 55€

Salutorgetin ravintolakerroksessa nautittava kahden ruokalajin lounas, alku- ja pääruoka, ja kahvi + pieni makea. Vaihtuva menu perustuu aina sesongin parhaisiin raaka-aineisiin.

AAMU- TAI ILTAPÄIVÄKAHVI

Voitte valita kokoukseenne joko aamu- tai iltapäiväkahvit. Kahvin kanssa tarjoamme valintanne mukaan suolaisen | makean kahvileivän.

__________

KOKOPÄIVÄKOKOUS

Kokoustila on käytettävissänne 8 tuntia, minimilaskutus tilan mukaan


AAMUKAHVI 70€

Kahvia ja teetä ja suolainen kahvileipä

LOUNAS

Salutorgetin ravintolakerroksessa nautittava kahden ruokalajin lounas, alku- ja pääruoka, ja kahvi + pieni makea. Vaihtuva menu perustuu aina sesongin parhaisiin raaka-aineisiin

ILTAPÄIVÄKAHVI

Kahvin kanssa tarjoamme makean kahvileivän

TASTINGIT, COCKTAILTILAISUUDET TAI MYYNTINÄYTTELYT

Toisen kerroksen tilamme sopivat myös esim. tastingeihin, cocktailtilaisuuksiin ja myyntinäyttelyihin. Esittelemme mielellämme tilojamme ja teemme tilaisuuteenne räätälöidyn tarjouksen.

"Ravintola Salutorget oli ennen muinoin Helsingin kaupungin rahatoimisto. Vanhasta pankkisalista muistuttavat jykevät pylväät, marmorilattia, puiset palvelutiskit ja takaseinän suuri ja kaunis lyijylasiteos Rahapuu. Kun kesäaurinko paistaa sen läpi, on selvää, ettei ostereita voi Helsingissä juuri kauniimmassa miljöössä nauttia.

Salutorger

Pohjoisesplanadi 15, 00170 Helsinki

+358 9 6128 5950

myynti@noho.fi

maanantai - PERJANTAI

11:30 - 22:00

LAUANTAI

12:00 - 22:00

sunnuntai

suljettu